Leer om je grenzen en wensen helder aan te geven

Ben jij zo’n supervrouw die zich enorm inzet om alles in werk en privé perfect te regelen? Zo’n vaardige jongleur die alle ballen in de lucht probeert te houden?
Een mens die snel klaar staat voor anderen, maar zich zelf nogal eens vergeet.
Word je daar soms ook zo moe van…..?

Waarschijnlijk heb je al verschillende oplossingen uitgeprobeerd. Je bent een intelligente vrouw die nadenkt over zichzelf. En toch raak je weer verzeild in dat spanningsveld. Het is als met een accu. Jij bent een mens met veel energie. Maar als er voortdurend meer energie wordt gevraagd dan er wordt aangemaakt, raakt de voorraad langzaam uitgeput. Daar speel je zelf ook een belangrijke rol in door de keuzes die je maakt, bewust of onbewust….

Stel je voor dat je met die vertrouwde rol zou stoppen…..Dat je echt zou kiezen voor jezelf. Dat je je meer bewust wordt van wat jouw eigen grenzen en wensen zijn. Dat je die ook durft te erkennen voor jezelf en kunt duidelijk maken aan de ander. Dat je zo een nieuw evenwicht weet te vinden tussen inzet voor werk, familie en vrienden èn ruimte voor jou?

Integrale Coaching

Het kan!!! En het is een spannende keuze om zelf meer de regie te nemen, een ander leven tegemoet. Integrale coaching kan je daarbij ondersteunen.

Ik werk op dit moment als Integrale Coach volgens de methode die door Integral Coaching Canada (ICC) ontwikkeld is.

Integral Coaching® is gebaseerd op het integrale denkkader dat oorspronkelijk is ontwikkeld door Ken Wilber en op onderzoek naar de wijze waarop volwassenen leren en kunnen veranderen. Deze goed onderbouwde methode ondersteunt jou op een veilige manier in je proces van groei en ontwikkeling en moedigt je aan echt resultaat te boeken. Integral Coaching® kent een sterke structuur en is tegelijkertijd diep intuïtief. We gebruiken verschillende ‘lenzen’ om scherp te focussen en de wereld door jouw ogen te kunnen zien en jouw taal te spreken. Zo ben ik in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn en te werken aan waar het nu echt om gaat.

 • Ontdekken en uitgaan van jouw kracht en kwaliteiten.
 • Bewust worden en erkennen van de situatie waar je in zit.
 • Vanuit respect voor jouw perspectief je uitdagen om ook andere perspectieven te onderzoeken.
 • De signalen die je lichaam uitzendt, leren herkennen en gebruiken om je leven op een bevredigende manier vorm te geven.
 • Helder zijn in je grenzen en wensen en dat communiceren naar anderen.
 • De moed ontwikkelen om schijnbare harmonie te doorbreken en zo tot diepere relaties en samenwerking te komen.
 • Rust en vertrouwen.

Het traject van integrale coaching is als het lopen van een nog onbekend pad. De eerste stappen zijn duidelijk. Het einddoel weet je, al kun je je nog niet geheel voorstellen hoe het werkelijk zal zijn als je daar bent aangekomen. Het ligt nog om de hoek.

Wanneer je tot de conclusie bent gekomen dat integrale coaching een goede volgende stap voor jou is en je komt daarvoor bij mij, dan doorlopen we de volgende stappen:

 • Intakegesprek waarin we samen helder krijgen wat jouw coachvraag is en hoe jij daarmee omgaat.
 • Plangesprek waarin ik jou een voorstel doe voor de komende periode. Onderdeel daarvan zijn twee metaforen die een inspirerend licht werpen op jouw pad. Verder krijg je een aantal opdrachten en oefeningen die je dagelijks gaat doen.
 • Een serie werkgesprekken waarin we jouw voortgang bespreken en steeds de volgende stap voor jou verhelderd wordt.
 • Eindgesprek

Dit integrale coachingsprogramma is gericht op het behalen van concrete resultaten. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen in staat zijn hun oude patronen en gewoonten te veranderen wanneer ze gedurende een bepaalde tijd een nieuwe manier van doen uitvoeren. Zo leer je stap-voor-stap je nieuwe manier van leven vorm te geven.

Een volledig integraal coachtraject omvat 6 – 12 bijeenkomsten. De lengte is o.a. afhankelijk van het doel dat je je stelt. Het traject dat je gaat volgen is speciaal ontworpen voor jou en past precies bij je coachvraag, je leven en je ambities. De bijeenkomsten vinden eens per 2 weken plaats. In de tussentijd voer je opdrachten en oefeningen uit die je ondersteunen om je doel te bereiken.
Meestal werk ik in direct contact met de coachee, maar online coaching of per telefoon is ook mogelijk. De sessies vinden plaats in het centrum van Utrecht.

 • Uurprijs voor bedrijven: 225 euro ex BTW.
 • Uurprijs voor privé personen: 100 euro ex BTW.

Wanneer je eerst een kennismakingsgesprek wilt, geldt het volgende.
Wanneer je besluit om niet door te gaan, hoef je dit gesprek niet te betalen. Als je doorgaat, telt het als het eerste gesprek van het coach traject, omdat het samenvalt met de intake.

Waarom kiezen voor Balanced Power?

Jarenlange ervaring
Ik heb mijn expertise in ruim 20 jaar opgebouwd en hanteer een volledig op de persoon toegespitste benadering.
Unieke aanpak
Deze vorm van coaching is gebaseerd op de nieuwste integrale theorieën en werkt met verrassende metaforen.
Blijvend resultaat
Door de gesprekken te verbinden met dagelijkse oefeningen en opdrachten (aangepast aan de mogelijkheden van de coachee) transformeren nieuwe inzichten ook in nieuw gedrag.

Wat klanten zeggen

Ik ben echt zo trots op mijzelf dat ik nu ben gekomen waar ik ben. Ik wil Leida bedanken voor haar geduld, hulp en wijze inzichten. Ik zal nog vaak denken aan haar en de rust die zij uitstraalt. Dit heeft een enorm goed effect op mij en mijn gedrag gehad.

Hester, HR adviseur Brocacef